خرید فالوور . خرید لایک

آموزش حذف تلگرام به زبان فارسی

دوشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۰:۴۶ ق.ظ | esmaeil ahmadi | ۰ نظر

اکانت تلگرام خود را به صورت دستی حذف کنید
اولین چیزی که باید بدانید این است که هیچ گزینه ای برای حذف اکانت تلگرام وجود ندارد. شما باید این کار را از طریق یک مرورگر وب انجام دهید.


در اینجا چگونه است:

 

به صفحه غیرفعال سازی تلگرام بروید.
شماره تلفن مرتبط با حساب خود را وارد کنید.
کد تاییدی را که در گوشی خود دریافت می کنید تایپ کنید.
در صفحه بعد، می توانید بازخورد تلگرام را ارسال کنید و دلیل حذف اکانت خود را به آنها اطلاع دهید.
پس از آن، روی "انجام شد" کلیک کنید.
هنگامی که درخواست ظاهر شد، با کلیک بر روی "Yes, delete my account" تایید کنید.
و همین است.

 

اکنون حساب شما برای همیشه حذف شده است و می توانید برنامه را از دستگاه های خود حذف کنید.

اگر نظر خود را تغییر دهید، چندین روز طول می کشد تا بتوانید از همان شماره برای ایجاد حساب دیگری استفاده کنید.

تلگرام – برنامه ای که با جنجال احاطه شده است
تلگرام از سال 2013 وجود داشته است، زمانی که بنیانگذاران شبکه اجتماعی روسی VK پیام رسان خود را با پروتکل رمزگذاری اختصاصی MTProto راه اندازی کردند.

 

در ابتدا این اپلیکیشن چند صد هزار کاربر داشت. اما در پی افشاگری های ادوارد اسنودن در مورد نظارت دولتی در مقیاس بزرگ در ایالات متحده، محبوبیت آن به سرعت افزایش یافت. به عنوان قهرمان حریم خصوصی مطرح شد.

بعداً، وقتی فیس‌بوک  واتس‌اپ را تصاحب کرد، تلگرام دوباره حریم خصوصی خود را به‌عنوان یک کارت فروش بازی کرد و میلیون‌ها کاربر جدید را جذب کرد.

 

آموزش جامع تلگرام 


اما محبوبیت روزافزون تلگرام باعث شد کشورهایی مانند فرانسه و ایران مورد بررسی قرار گیرند، جایی که محققان دریافتند این اپلیکیشن به پلتفرمی برای هماهنگی تروریسم تبدیل شده است. محققان امنیتی نیز نگاهی عمیق به این اپلیکیشن انداخته و شروع به انتقاد از آن کردند.

تلگرام در مقایسه با رقبای خود از نظر امنیت در چند زمینه کوتاهی می کند.

به عنوان مثال، در حالی که رمزگذاری انتها به انتها یک گزینه است، تنظیم پیش فرض نیست. گزینه چت مخفی تلگرام را می توان برای مکالمات دو نفره نیز فعال کرد، به این معنی که رمزگذاری سرتاسر برای چت های گروهی وجود ندارد.

و مهمتر از همه، تلگرام ابرداده ها را به طور جامع رمزگذاری نمی کند.

همه اینها در گذشته منجر به حوادث بسیار زیادی شد.

2013


نویسنده‌ای در وب‌سایت برنامه‌نویسی روسی  karinacss باگی را کشف کرد که در پروتکل رمزنگاری خود رول شده تلگرام، MTProto برطرف شده بود. اولین نسخه MTProto دارای یک اصلاح غیرقابل توضیح در طرح تبادل کلید Diffie-Hellman بود. به جای رمزگذاری چت‌های 1 به 1، به مهاجمان اجازه می‌داد تا حمله‌ای را انجام دهند و از هشدار دادن به قربانی جلوگیری کنند.
2015


دو محقق از دانشگاه آرهوس گزارشی را منتشر کردند که در آن نشان دادند MTProto تحت حمله متن رمزی انتخاب شده (IND-CCA) یا رمزگذاری تأیید شده به غیرقابل تشخیص دست نمی یابد. در تئوری، این بدان معنی است که می تواند در برابر حملات بازیابی متن ساده آسیب پذیر باشد. در پاسخ، تلگرام وصله‌ای منتشر کرد که با معیارهای IND-CCA مطابقت داشت.
2016


مجرمان سایبری ایرانی بیش از ده ها حساب تلگرام را به خطر انداختند و شماره تلفن 15 میلیون کاربر ایرانی و شناسه های استفاده شده مرتبط با آنها را شناسایی کردند. مهاجمان از یک رابط برنامه نویسی ساخته شده در تلگرام استفاده کردند.
2018


در واکنش به افزایش نگرانی‌های کارشناسان امنیت اینترنت، تلگرام هشدار داد که تلگرام طلایی، نسخه ایرانی این اپلیکیشن و هاتگرام امن و مطمئن نیستند. آنها بیش از 30 میلیون کاربر بین خود داشتند. منتقدان از اینکه تلگرام این اخطار را به واکنش شدید آنلاین نیاز داشت، ناراحت بودند.
2020


یک پایگاه داده Elasticsearch حاوی 42 میلیون رکورد حاوی شناسه های کاربری و شماره تلفن بدون رمز عبور به صورت آنلاین رها شد. این اطلاعات از نسخه شخص ثالث تلگرام که در ایران استفاده می شود، به دست آمده است. تلگرام اعلام کرد که پایگاه داده از یک "فورک" غیر رسمی تلگرام است که به این شرکت وابسته نیست.

  • esmaeil ahmadi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی