خرید فالوور . خرید لایک

نحوه ایجاد یک افزونه وردپرس (راهنمای مبتدیان)

پنجشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۱۳ ق.ظ | esmaeil ahmadi | ۰ نظر

یکی از دلایل اصلی محبوبیت وردپرس، منبع باز بودن آن است. بیش از 50000 افزونه برای این سیستم مدیریت محتوا (CMS) که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد، توسعه یافته است. با این حال، ممکن است تعجب کنید که چگونه افزونه وردپرس خود را ایجاد کنید.

خوشبختانه وردپرس این فرآیند را آسان می کند. مقداری دانش کدنویسی مورد نیاز خواهد بود، اما یادگیری نحوه ایجاد یک پلاگین اولیه برای وب سایت خود خیلی سخت نیست. این، در میان چیزهای دیگر، به شما امکان می دهد تا عملکرد بیشتری به محتوای خود اضافه کنید.

در این مقاله، ما نگاهی دقیق‌تر به پلاگین‌های وردپرس و اینکه چرا ممکن است بخواهید آن را ایجاد کنید، خواهیم داشت. سپس، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه اولین پلاگین خود را توسعه دهید. بیا شروع کنیم!


محتوا را مستقیماً به صندوق ورودی خود تحویل دهید
در وبلاگ ما مشترک شوید و محتوای عالی را درست مانند این دریافت کنید که مستقیماً به صندوق ورودی شما تحویل داده می شود.

آدرس ایمیل خود را وارد کنید *
ثبت نام کن!
مقدمه ای بر افزونه های وردپرس
وردپرس قدرت بیش از یک سوم از تمام وب سایت های موجود در اینترنت را دارد. این معادل حدود نیم میلیارد سایت مختلف است!

عامل اصلی موفقیت وردپرس، منبع باز بودن آن است. این بدان معناست که کد منبع نرم‌افزار اصلی، افزونه‌ها و مضامین آن برای هر کسی در دسترس است تا بتواند با آن کار کند و آن‌طور که می‌خواهد اصلاح کند.

افزونه های وردپرس بسته هایی از کد هستند که عملکرد سایت شما را افزایش می دهند. اینها توسط توسعه دهندگان مختلف در سراسر جهان ایجاد شده اند و برای اهداف مختلفی طراحی شده اند.

به عنوان مثال، پلاگین هایی برای اضافه کردن دکمه های اشتراک گذاری رسانه های اجتماعی، فرم های ثبت نام در خبرنامه، پنجره های بازشو، تبدیل وردپرس به یک سایت تجارت الکترونیک کامل و موارد دیگر پیدا خواهید کرد:

فهرست پلاگین وردپرس


اکوسیستم پلاگین وردپرس به افرادی که دانش کدنویسی ندارند این امکان را می دهد تا وب سایت های قدرتمندی را ایجاد و سفارشی کنند. علاوه بر این، فرصت های تقریبا بی حد و حصری را برای توسعه دهندگان و وب مسترها به طور یکسان ارائه می دهد.

چرا یک پلاگین وردپرس ایجاد کنیم؟


وردپرس یکی از بزرگترین بازارها برای توسعه دهندگان است. این بدان معناست که منابع زیادی برای کمک به توسعه افزونه‌ها برای CMS پیدا خواهید کرد.

علاوه بر این، پتانسیل درآمد برای افزونه های وردپرس نیز بسیار بالا است. در حالی که کمبود رقابت وجود ندارد، اگر راه حل جدید یا بهتری برای یک مشکل رایج دارید، می توانید به سرعت افزونه مورد استفاده خود را در هزاران سایت پیدا کنید. در واقع، بیشتر افزونه‌هایی که برای دانلود در دسترس هستند، در ابتدا برای کمک به حل یک مشکل توسعه داده شدند.

جادوی وردپرس این است که می توانید راه حلی برای سایت خود ایجاد کنید – لازم نیست آن را در بازار افزونه ها به اشتراک بگذارید. با این حال، بسیاری از توسعه‌دهندگان تصمیم می‌گیرند که افزونه‌های خود را در دسترس سایر کاربران قرار دهند تا به آن‌ها در حل مشکلات مشابهی که ممکن است آنها را آزار می‌دهد کمک کنند.

در نهایت، وردپرس یک پلت فرم عالی برای یادگیری نحوه کدنویسی است. از آنجایی که 19 سال است که وجود دارد، منابع و اسناد زیادی برای کمک به شما در شروع کار ارائه می دهد. علاوه بر این، یک پایگاه کاربری عظیم دارد که می تواند به شما کمک کند در صورت استقبال گسترده از افزونه، به عنوان یک توسعه دهنده در معرض دید قرار بگیرید.

نحوه ایجاد افزونه وردپرس 

برای پلاگین نویسی وردپرس مراحل زیر را طی کنید:


در حالی که پلاگین های مختلف به مقادیر متفاوتی از کدنویسی و دانش نیاز دارند، همه آنها روند توسعه یکسانی را دنبال می کنند. بیایید نحوه ایجاد یک افزونه وردپرس را در شش مرحله بررسی کنیم.

مرحله 1: تحقیق و برنامه ریزی انجام دهید
هزاران ابزار در فهرست پلاگین وردپرس وجود دارد. بنابراین، اولین کاری که می‌خواهید انجام دهید این است که تحقیقاتی را انجام دهید تا ببینید آیا ایده شما از قبل وجود دارد یا خیر.

با این حال، حتی اگر چنین شود، باز هم می توانید برنامه خود را پیش ببرید. ممکن است بخواهید افزونه های مشابه را کاوش کنید و دریابید که چگونه ممکن است بتوانید آنها را بهبود ببخشید. از طرف دیگر، می توانید آنچه را که در حال حاضر در دسترس است با چیزی مانند نوع پست سفارشی خود و ویژگی های اضافی تکمیل کنید.

همچنین ممکن است بخواهید وضعیت افزونه های موجود را بررسی کنید. به عنوان مثال، اگر افزونه ای مدتی است به روز نشده است، یا با آخرین نسخه وردپرس سازگار نیست، ممکن است فرصتی برای استفاده از آن یا ارائه راه حل بهتر وجود داشته باشد:

نمونه پلاگین رها شده
همچنین می‌توانید به تعداد نصب‌های فعال نگاه کنید تا ببینید آیا بازار بزرگی برای نوع افزونه‌ای که در نظر دارید وجود دارد یا خیر. همچنین ایده خوبی است که افزونه را در سایت خود آزمایش کنید تا ببینید چه کاری به خوبی انجام می دهد و چه کاری می تواند بهتر انجام شود.

همچنین باید به نحوه بازاریابی افزونه خود توجه کنید. به عنوان مثال، برخی از توسعه دهندگان یک وب سایت اختصاصی برای محصولات خود ایجاد می کنند. اگر قصد کسب درآمد از افزونه خود را دارید، باید به گزینه های قیمت گذاری و اشتراک فکر کنید.

در نهایت، شما می خواهید استانداردهای کدنویسی وردپرس را مطالعه کنید. اگر قصد دارید افزونه خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، این امر به ویژه مهم است. این استانداردهای کدنویسی مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها و بهترین روش‌ها هستند که توسعه‌دهندگان باید هنگام ایجاد تم و افزونه‌ها برای وردپرس به آن‌ها پایبند باشند.


مطالب مرتبط: آیا می خواهید وردپرس را یاد بگیرید؟ با این منابع شروع کنید
مرحله 2: یک محیط تست تنظیم کنید
مرحله بعدی راه اندازی یک محیط تست است. به عنوان یک مبتدی، 

احتمالاً در این راه چیزهای زیادی یاد خواهید گرفت و نمی خواهید در یک سایت فعال آزمایش کنید. یک محیط محلی یا سایت استیجینگ به شما این امکان را می دهد که افزونه خود را به صورت خصوصی در حین کار بر روی آن آزمایش کنید.

می توانید از Local برای ایجاد یک سایت وردپرس در رایانه خود استفاده کنید:

صفحه اصلی محلی
همچنین می توانید یک محیط صحنه سازی آنلاین ایجاد کنید. با DreamHost می توانید از سایت موجود خود یک کپی تهیه کنید. به این ترتیب، می توانید افزونه خود را بدون شکستن سایت یا وقفه در بازدیدکنندگان خود تست کنید.

مرحله 3: فایل پلاگین را ایجاد کنید
هنگامی که محیط استیجینگ خود را راه اندازی کردید، نوبت به ایجاد افزونه می رسد. اولین قدم این است که یک پوشه برای آن در فهرست سایت خود ایجاد کنید.

شما می توانید از یک کلاینت پروتکل انتقال فایل امن (SFTP) مانند FileZilla برای دسترسی به فایل ها و پوشه های سایت خود استفاده کنید:

صفحه اصلی FileZilla
اگر اولین باری است که از FileZilla استفاده می کنید، باید اطلاعات کاربری خود را وارد کنید، از جمله نام کاربری و رمز عبور. می توانید این اطلاعات را از حساب هاست خود دریافت کنید.

هنگامی که به فهرست سایت خود وصل شدید، به wp-content/plugins بروید و یک پوشه جدید برای افزونه خود ایجاد کنید:

نمونه فهرست پلاگین جدید
در مرحله بعد، باید یک فایل PHP برای اضافه کردن به این پوشه ایجاد کنید. برای انجام این کار، ویرایشگر متن دلخواه خود را باز کنید و اطلاعات زیر را وارد کنید:

البته، باید اطلاعات بالا را تغییر دهید تا با جزئیات شما مطابقت داشته باشد. وقتی آماده شدید، می توانید فایل خود را ذخیره کنید. فراموش نکنید که از پسوند فایل php (به عنوان مثال my-first-plugin.php) استفاده کنید.

سپس، شما باید این فایل را در پوشه افزونه ای که قبلا ایجاد کرده اید آپلود کنید. پس از انجام این کار، به داشبورد وردپرس سایت آزمایشی خود بروید و به صفحه افزونه ها بروید. در اینجا، باید بتوانید افزونه جدید خود را ببینید.

نمونه پلاگین تست
اگر بخواهید آن را فعال کنید، این افزونه هنوز کاری انجام نمی دهد. با این حال، وردپرس از این مرحله به بعد آن را به عنوان یک افزونه کاربردی می شناسد.

  • esmaeil ahmadi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی